Ga naar de vestiging Putten

Inschrijven

Op zoek naar een goede tandarts in Nijkerk? Wacht niet langer en schrijf u in bij Mondzorg Midden Nederland Nijkerk. We staan graag voor u klaar.

Zwiers & de Boer gaat verder als Mondzorg Midden Nederland

Het zal u niet ontgaan zijn dat het enige tijd stil is geweest bij Tandartsenpraktijk Zwiers & de Boer. Als gevolg van mijn ziekte en de uitval van een collega hebben wij u niet de service
kunnen bieden die u van ons gewend bent. Wij bieden u hiervoor onze excuses aan.

Tegelijkertijd kunnen we u melden dat we een prettige oplossing hebben gevonden, waardoor we u weer per direct van dienst kunnen zijn met periodieke controles en behandelingen. Per 1 september j.l. is tandartsenpraktijk Zwiers & de Boer namelijk overgenomen door Backelandt & Van der Krift tandartsen uit Putten. Dit team van specialisten gaat in Nijkerk van start onder de nieuwe naam: Mondzorg Midden Nederland en zal per direct voor u beschikbaar zijn in onze vestiging aan de Havenstraat 9 in Nijkerk.

Graag wil u bedanken voor het jarenlange vertrouwen.

Hartelijke groet, Andries Zwiers

Dankzij de overname kunnen we met een groter team werken dan u gewend was en daardoor flexibeler en specialistischer te werk gaan. Naast de vertrouwde collega’s zoals de tandartsen Ad Rietveld, Femke Bernink, Orsella Van Dijk en Nathan Picauly en de (preventie) assistentes, receptionistes en mondhygiëniste zult u ook aantal nieuwe collega’s ontmoeten die graag met u kennismaken.

In de komende periode zal het team van Mondzorg Midden Nederland zich inspannen om een en ander verder te stroomlijnen. Mocht u daar opmerkingen of feedback over hebben, dan zouden we het erg prettig vinden als u dat zou willen terugkoppelen via: welkom@mondzorgmiddennederland.nl

Met hartelijke groet,
Diederik Backelandt en Eva Backelandt-van der Krift