Ga naar de vestiging Putten

Inschrijven

Op zoek naar een goede tandarts in Nijkerk? Wacht niet langer en schrijf u in bij Mondzorg Midden Nederland Nijkerk. We staan graag voor u klaar.

Wij zijn weer geopend!

U bent van harte welkom in onze praktijk!

Naast de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen hanteren wij extra maatregelen om uw en onze gezondheid te beschermen.

U kunt bellen (033-2459148) of mailen (welkom@mondzorgmiddennederland.nl) om een afspraak te maken

U kunt bij ons veilig terecht voor uw mondzorgbehandeling. Voor de extra maatregelen die wij nemen in verband met het SARS-CoV-2 virus brengen wij vanaf 1 augustus veelal een toeslag van €4,26 per patient in rekening. Als u een mondzorgverzekering heeft, wordt deze toeslag door uw ziektekostenverzekeraar in sommige gevallen vergoed. Voor kinderen tot 18 jaar wordt deze net als alle mondzorg (behalve orthodontie, kroon- en brugwerk) vergoed vanuit de basisverzekering, zo ook de code C88. Deze code is tot stand gekomen in samenwerking met de NZa.