Ga naar de vestiging Putten

Inschrijven

Op zoek naar een goede tandarts in Nijkerk? Wacht niet langer en schrijf u in bij Mondzorg Midden Nederland Nijkerk. We staan graag voor u klaar.

Team Mondzorg Midden Nederland Nijkerk

In onze praktijk leggen wij de nadruk op persoonlijke aandacht, preventie en kwaliteit. Er wordt geluisterd naar uw wensen en uw vragen worden uitgebreid behandeld. Samen komen we tot de beste aanpak, u beslist mee. Tevens zijn wij gespecialiseerd in implantologie en cosmetische behandelingen. Als extra service voor onze patienten werken wij ook ’s avonds (zie Afspraken & werktijden).

Met veel plezier zullen wij uw gebit verzorgen!

Tandartsen

Top
werknemer

Eva Backelandt-van der Krift

Afgestudeerd in 2002 aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Samen met mijn man Diederik hebben we in 2005 de praktijk in Putten van mijn vader overgenomen. Sinds september 2017 hebben we ook een vestiging in Nijkerk na de overname van Tandartsenpraktijk Zwiers & De Boer. We zullen onze uiterste best doen om ook hier een prettige en langdurige samenwerking op te bouwen waar u als patiënt centraal staat. De diversiteit in het vak en het contact met de mensen maakt dat ik elke dag met plezier de patiënten behandel, verder heb ik veel affiniteit met cosmetische tandheelkunde en endodontologie (wortelkanaalbehandelingen) 

werknemer

Diederik Backelandt

Afgestudeerd in 2003 aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Sinds 2005 mede-eigenaar van de praktijk in Putten. In september 2017 hebben we de praktijk van Zwiers & De Boer erbij overgenomen. Het compleet renoveren en mooi maken van een verslechterd of versleten dentitie zie ik als een leuke uitdaging. Gespecialiseerd in implantologie en cosmetische tandheelkunde met composiet (facings)  

werknemer

Ad Rietveld

Afgestudeerd in 1992 aan de Vrije Universiteit, het ACTA te Amsterdam. Sinds 1993 werkzaam in onze praktijk. Algemene tandheelkunde, esthetische/cosmetische tandheelkunde. In goed overleg persoonlijke zorg bieden staat centraal. 

werknemer

Femke Bernink

In 2009 ben ik afgestudeerd aan de ACTA te Amsterdam. Ik ben geboren en getogen in Nijkerk. Vanaf 2012 ben ik werkzaam bij deze praktijk. De diversiteit van het vak is het leukst: zowel preventief, curatief als restauratief. Mijn focus ligt vooral op preventie en een band opbouwen met patiënten voor het leven. Samen voorkomen we tandheelkundige problemen. Want een gaaf gebit is het mooiste gebit! 

werknemer

Orsella van Dijk

In 1980 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Na jaren gewerkt te hebben in Amsterdam, ben ik sinds 2000 werkzaam in deze praktijk in Nijkerk. Eén van de dingen die ik nog steeds boeiend vind in mijn vak, is het begeleiden van mensen met tandarts-angst, o.a. door goede uitleg en geduld. 

werknemer

Nathan Picauly

Nathan werkt al vele jaren in onze praktijk. Hij is zeer vriendelijk, behulpzaam en kundig. Nog altijd zijn we blij dat hij bij ons werkzaam is. 

werknemer

Orpha Picauly

Vanaf oktober 2020 is Orpha werkzaam in ons team en daar zijn we erg blij mee! Ze is enthousiast, gedreven, vriendelijk en uiteraard een kundige tandarts. 

Mondhygiënist / Mondzorgkundige

Top
werknemer

Cynthia Lans

Sinds 2002 ben ik mondhygiëniste. Vanaf 2011 ben ik werkzaam in deze praktijk waar ik met veel plezier werk. De samenwerking met de patiënt, de tandartsen, de preventieassistenten en assistenten zijn heel belangrijk in de praktijk. Het preventief onderhoud en de behandelingen zorgen ervoor dat uw tanden en kiezen een leven lang meegaan. Hier gaan wij samen voor als team in de praktijk en met u als patiënt. In mijn werk vind ik een fijn contact met u heel belangrijk en hecht veel waarde aan goed geleverde mondzorg op maat. Samen werken we aan een goede mondgezondheid! 

Preventie Assistente

Top
werknemer

Bertine Buijtenhuis

Sinds 2001 ben ik werkzaam in de praktijk, eerst als tandartsassistente en sinds 2004 ook als preventie-assistente. Het leuke aan het vak vind ik het omgaan met mensen en het bijdragen aan een goede mondgezondheid. 

werknemer

Krista Karstens

Vanaf 1996 werkzaam in de praktijk als tandartsassistente, preventie-assistentie en de laatste jaren vooral bezig met administratieve taken. Het leuke aan het vak vind ik de vele afwisselende werkzaamheden die ik in de paktijk kan uitvoeren. 

werknemer

Jessica de Vries

Al meer dan 18 jaar is Jessica bij ons werkzaam als (preventie) assistente. Ze houdt ervan om dingen uit te zoeken en te regelen en staat graag aan de stoel. 

werknemer

Joyce Koppe

In 2017 ben ik begonnen in de praktijk als tandarts-assistente. In januari 2020 heb ik mijn opleiding tot preventie-assistente met veel plezier afgerond. Sindsdien ben ik werkzaam als preventie-assistente in de praktijk en hoop uw gebit te mogen reinigen en u te adviseren hoe u zelf uw gebit het beste kunt schoonmaken. Zo voorkomen we veel problemen. 

Assistentes

Top
werknemer

Trea van den Akker

Ruim 13 jaar werk ik als tandartsassistente. Ik ben begonnen toen de praktijk nog uit 2 tandartsen bestond en dit is inmiddels uitgebreid tot een groot en gezellig team. Ik vind het leuk om ervoor te zorgen dat de mensen zich op hun gemak voelen in onze praktijk. 

werknemer

Gerdien van den Brink

Gerdien is destijds gestart bij tandarts de Boer en werkt nu ook al vele jaren bij ons. Ze assisteert u graag aan de stoel. 

werknemer

Anneke Horst

Meer dan 40 jaar is Anneke bij ons in dienst. Ze begon bij tandarts de Boer en assisteert nog steeds met plezier en overgave of helpt u aan de balie. 

werknemer

Lisa van der Linden

Lisa is een hele vriendelijke, prettige tandartsassistente en helpt u graag. 

werknemer

Sharon Koppe

Sharon is een geweldige assistente die na een korte pauze gelukkig weer bij ons werkzaam is. 

Receptioniste

Top
werknemer

Tineke Buitenhuis

Tineke is samen met Gea en Anneke uw vaste aanspreekpunt aan de receptie. Ze is een goed georganiseerde duizendpoot die u graag helpt met afspraken of met eventuele andere vragen. 

werknemer

Gea van Valkengoed

Samen met Tineke en Anneke bemant ze de receptie en beantwoord ze graag uw vragen en verzorgt ze de afspraken. Ze is vriendelijk, behulpzaam en we zijn blij dat ze samen u zo goed mogelijk proberen te helpen!